- -60%
Chcesz mieć rzęsy tak długie, że rzucają cienie? Maskara Lamination Effect Ingrid zapewni Ci ten efekt, wydłużając każdy włosek dzięki specjalnie zaprojektowanej szczoteczce.
Szukasz tuszu do rzęs, który da im efekt podkręcenia, które po prostu widać? Maskara Sauté Curl Boost od marki Ingrid to odpowiedź na Twoje potrzeby. Intensywna czerń tuszu z olejem arganowym pokryje włoski aż po same końce!
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Maskara Sauté Length Boost Ingrid oprawia oczy intensywnym odcieniem głębokiej czerni dzięki dużej zawartości wyjątkowo efektywnych pigmentów. Formuła tuszu została wzbogacona tripeptydem i cennym olejkiem arganowym, które pielęgnują rzęsy i wzmacniają je, pozwalając im na turbodoładowanie ich naturalnej urody. Po nałożeniu już jednej warstwy rzęsy są kusząco długie, ale efekt możesz budować dowolnie, modelując wygląd swoich oczu. Piramidalna szczoteczka z gęstym włosiem rozczesuje rzęsy, precyzyjnie je rozdziela i przeciwdziała ich sklejaniu nawet przy nałożeniu kilku warstw maskary. Przyjazna dla oczu receptura tuszu pokrywa rzęsy od nasady aż po końcówki bez obciążania ich oraz nie kruszy się, nie osypuje i nie odbija się przy malowaniu pod łukiem brwiowym.
Jak nakładać Maskarę Sauté Length Boost Ingrid?
Aby uzyskać perfekcyjny efekt otwartego oka i wachlarza rzęs, poprowadź szczoteczkę Maskary Sauté Length Boost Ingrid lekkim, zygzakowatym ruchem od nasady rzęs aż po same końce. Nałóż jedną, dwie lub trzy warstwy zależnie od pożądanego efektu, po czym rozczesz rzęsy spiralką lub grzebykiem.
Aqua, Synthetic Beeswax, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Polyurethane-35, Aminomethyl Propanol, Glycerin, Ricinus Communis Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, [±] CI 77499, CI 77007.